Spam je blog!

Het bloggen is in een hele korte tijd erg populair geworden. Mensen over de hele wereld bloggen over van alles: beauty, techniek, muziek, fashion, lifestyle, food, noem het maar op. Ik vind het heel erg leuk om verschillende (onbekendere) blogs af te gaan om daar artikelen te lezen en foto’s en filmpjes te bekijken. In de rubriek ‘Spam je blog’ kun jij reclame maken voor jouw blog! Waarom is jouw blog de moeite waard om te bezoeken?

Op mijn vorige Spam je blog artikel werd zo leuk gereageerd dat ik het leuk vond om er nog eentje te doen!
Normaal gesproken wordt het niet erg gewaardeerd, maar vandaag mag je onbeperkt en ongestraft spammen over je eigen blog!
Wat voor een blog heb jij? Hoelang blog je al? Waarover schrijf je? En waarom moeten mensen jouw blog bekijken? Je kunt het hier allemaal kwijt! Ik ben heel benieuwd naar jullie blogs en ik ga ook zeker bij iedereen een kijkje nemen.
Heb je zelf geen blog? Vertel dan wat jouw favoriete blog is!

Veel liefs van Tedje

Advertenties

23 responses to “Spam je blog!”

 1. Caroline says :

  Jeej, ik ben de eerste! Heel fijn zo´n kans om weer reclame te maken. Mijn blog heet The little things. Ik blogs over fashion, home inspiration, DIY, quotes en heel veel meer. Daarnaast heb ik elke dag ´a little thing´ dat je dag helemaal goed maakt! Come and share the inspiration: http://thelittlthings.blogspot.com/

 2. Geanne Schutter says :

  Hoera voor het vrije spammen!

  Mijn blog is http://www.itsaboutbeauty.nl en dat gaat natuurlijk over beauty. Revieuws, nieuwe producten, Hauls, noem het maar op. Ik zou het erg leuk vinden als je eens een keer komt kijken!

  En daarnaast heb ik een journalistieke blog op http://www.geanneschutter.nl Hier staan artikelen, interviews, fotografie en schrijf ik blogs over mijn boek.

  Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe blogs die in de comments worden aangeprezen!

 3. zarahcari says :

  Wat leuk! Ben pas net begonnen met bloggen, een maandje nu denk ik. Gaat voornamelijk over persoonlijke dingen, beauty en fashion. Vind het erg leuk om te doen, maar ook erg leuk om andere blogs te bezoeken. Zal hier ook eens rond kijken :)

  http://www.zaarlifestyle.wordpress.com

 4. Deborah says :

  Leuk! :)

  ik ben net begonnen met een beautyblog, er staat nu nog niks op maar dat komt nog allemaal !

  http://www.tanned-beauty.blogspot.com

 5. deijsprinses says :

  Ik zit al 6 jaar in de blogwereld maar ben heb het een jaartje links laten liggen omdat ik geen zin meer had. Toch heb ik de microbe terug gevangen in december en sindsdien blog ik weer vast.

  De Ijs Prinses is een blog over mezelf, the girlfriends, ’t lief, make-up, fashion, allerhande zotte verhalen en vooral reviews, quick fixes en how to’s voor de groentjes.

  Kom gerust eens langs :)

 6. Cindy says :

  Ik heb laatst zelfgemaakte babyfoto’s geplaatst, veel inspiratie voor in huis en een winactie waarbij je een SATC parfum kan winnen :) !!

 7. beautyforgirls says :

  http://www.beautyforgirls.nl
  Het is een passie, een ambitie voor make-up.
  Liefs, xxx

 8. beautifulcherries says :

  Yay voor spam je blog momenten! :)

  http://www.beautifulcherries.nl

  Een blog over Beauty, lifestyle en more, met niet alleen posten over make-up, maar ook tags, leuke dingetjes en hobbies :)

 9. Ivana says :

  http://poshyparis.blogspot.com.
  een groeiend blog dat over beauty & fashion gaat!
  Met nu ook het eerste filmpje!
  xoxo

 10. charile says :

  http://c-loveyourlife-c.blogspot.com
  Een blog over beauty, verzorging, lifestyle, mijn leven en meer
  xx

 11. Mariel says :

  Leuk! http://www.nailcrush.com Een Nederlandse nagelblog vol inspiratie en passie voor nagels. Elke dag komt er een nieuw artikel online vol met de laatste nieuwtjes, reviews, swatches en foto’s.

 12. Cherel says :

  Hi,

  Ik ben zelf nog maar ongeveer 3 weken bezig met het bloggen, maar heb er heel veel plezier in!

  Op mijn blog kun je dingen vinden over fashion, beauty en lifestyle.
  Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje zou nemen :)

 13. glasmetwater says :

  Hoi,

  Op mijn blog vind je vanalles: fashion shows, celebrity nieuws, beauty en fashion aankopen,…
  Ik maak zelf geen make-up looks die je kan namaken, maar mijn favoriete producten geef ik wel altijd door. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen op mijn blog.

  http://glasmetwater.wordpress.com/

 14. Amanda says :

  Hoi!
  Onze blog kende je waarschijnlijk al: http://www.ditisons.wordpress.com
  Ik blog nu bijna 2 maanden samen met mijn zus over alles wat met beauty te maken heeft. Omdat we sinds deze week al 40 folloiwers op bloglovin hebben organiseren we een kleine Lush winactie. We kunnen onze passie goed kwijt in het bloggen en vinden het steeds leuker worden.

  Liefs Amanda

 15. Estrella says :

  Leuk!

  Mijn blog ken je inmiddels al, dat is http://www.estrellaweb.nl.
  Ik heb geen beautyblog maar schrijf eigenlijk over vanalles. Ook wel beauty en fashion, maar ook andere dingen zoals persoonlijke updates, leuke filmpjes, favoriete muziek, verslagen en meer.

 16. indiequeen84 says :

  Ooh leuk! ik doe ook even mee. Mijn blog is: http://floatingindreams.wordpress.com/

  Ik schrijf daar sinds september 2010 over vanalles wat mij bezig houdt. Muziek, beauty, fashion, mijn werk, hoe het met me gaat, concerten, shoplogs, nagellak… Gewoon alles wat ik remotely leuk vind. Ik schrijf ook eens in de zoveel tijd over taal.

  Mijn blog is in het Engels omdat ik dat leuker vind dan NL en omdat me dat beter afgaat. Ik schrijf al bijna 10 jaar niets anders dan Engels, zeker langere stukken tekst, waardoor ik dat haast makkelijker vind dan NL.

 17. Louna Beauty says :

  Ik vind het heerlijk om over van alles te schrijven. Fashion, beauty en lifestyle .. heerlijk! http://www.lounabeauty.wordpress.com :)

  Liefs!

 18. Flaviena says :

  Hey leuke blog dit! Mijn blog http://www.likesandloves.com draait om de leukere dingen in het leven, danwel persoonlijk omdat het een lifestyle/fashion/photography blog is. Ik blog al sinds 2004 en heb de nodige domeinnamen versleten.. (oops) en nu houd ik het echt bij deze –> Likesandloves.com

  Ik ben altijd op zoek naar nieuwe blogs om te volgen dus deze kan er ook weer bij!

 19. Anouk says :

  http://www.cupcakebeauty.be

  Dit is mijn beautyblog. Kom zeker eens een kijkje nemen! :)

 20. Glossiequeen says :

  Leuk dat je dit doet.

  Ik wil jullie graag voorstellen aan de blog van mij en mijn vriendin ‘klik” op mijn naam en je komt op onze beautyblog die op dit moment ook een WINACTIE heeft ( Je kan een Catrice setje winnen!)

  XX Glossiequeen

 21. Daan Kusen says :

  Mijn blog is http://www.daankusen.wordpress.com. Een plek waar ik mijn gedachten kwijt kan, recensies plaats, journalistieke stukken schrijf of gewoon muziek bespreek. Ook quotes komen vaak voorbij. Kom kijken!

 22. Lianne says :

  Haaai ik ben nog maar kort begonnen, maar het is wat. Dus neem elke dag een kijkje. Morgen organiseer ik een winactie – als er mensen zijn :D
  Golden Power is een blog over van alles wat power geeft in je leven. Vrienden, kleding, shoppen , beauty enzovorts :D

 23. LaChanna says :

  Hi Allemaal,

  Sinds kort zijn wij gestart met onze eigen fashion website http://www.lachanna.com, deze website bevat heel veel inspiratie, shopping advies, de leukste grote/kleine webshops en vooral affordable fashion. Soms raak je namelijk wel eens verdwaald in de wereld van de webshops, er is zoveel, groot, klein, duur, goedkoop en alle webshops hanteren weer andere bezorgkosten wijzes. Wij maken elke dag een overzicht van de beste buys van webshops en kiezen de beste items uit. Gevormd in een complete webshop.

  Liefs,
  LaChanna
  http://www.facebook.com/stylebylachanna

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: