Update Movie Challenge 2012


Zoals jullie misschien weten, ga ik proberen om dit jaar 150 films te kijken. Ik schreef hier al eerder over en ik houd hier een lijstje bij met de films die ik heb gekeken op welke datum.  Het jaar is pas net begonnen en ik ben al fanatiek bezig!

Ik heb al 8 films gekeken in 12 dagen. Dat is best veel, toch? Ik heb tot nu toe alleen nog maar rom-coms gezien, met uitzondering van De Gelukkige Huisvrouw. Ik ben een liefhebber van zwijmelfilms, ‘Z-films’ zoals mijn vriend ze noemt. Niet alle rom-coms zijn Z-films dus daar ben ik het niet met hem eens. Ik vind The Devil Wears Prada namelijk een fantastische rom-com met ontzettend veel humor. Bovendien spelen er twee grandioze actrices in: Meryl Streep en Anne Hathaway.

Maar gisteren zag ik op tv een film (The Wedding Planner) en toen moest ik mijn vriend toch wel gelijk geven: een Z-film. Het gaat over een wedding planner (Jennifer Lopez) die verliefd wordt op een dokter(Matthew McConaughey, hmm dat is wel leuk om naar te kijken!) die de bruidegom is in de grootste bruiloft van haar carrière. In het begin dacht ik: leuk! De film was ook leuk, tot dat het einde van de film in zicht kwam. Ik zal niks verklappen over het einde, maar dat sloeg echt helemaal nergens op.

Maar goed, ik wijk af van mijn verhaal over de Movie Challenge. Ik ben blij dat ik al zoveel films heb gekeken en ik ben echt van plan om die 150 films te gaan kijken!

Vinden jullie het leuk als ik over sommige films een korte review doe? 

Liefs van Tedje

 

Advertenties

Tags: , , , , , ,

9 responses to “Update Movie Challenge 2012”

 1. Lovely Nailpolish says :

  Ik hou ook van romantische films. Mijn vriend niet en omdat ik niet wil dat hij heel de tijd zucht naast me kijk ik dan maar actie films. Maar we zijn wel naar de nieuwe Hugh Jackman gaan zien :) Hij blij en ik ook ;)

 2. beautyforgirls says :

  Ik hou ook echt van zulke films zoals de devil wears prada.
  Liefs, xxx

 3. Ariane says :

  Ik hou echt niet van dat soort films, maar ik hou wel van films zoals Borat en The Hangover, maar het allerliefste kijk ik Saw, Paranormal Activity en dat soort dingen. Harry Potter en Lord of the Rings vind ik dan weer niet leuk, maar Batman dan weer wel. Net als mijn muzieksmaak ontzettend uiteenlopend, haha! Ik heb veel rom-coms wel gezien hoor en ik ben ook wel benieuwd wat je ervan vond!

 4. Estrella says :

  The Devil Wears Prada heb ik ook gezien, leuke film! Hoop dat ’t je gaat lukken om 150 films in een jaar tijd te kijken, maar dat zal vast wel!

 5. Yara says :

  Je hebt al aardig wat films gezien, ik zit ook op zoiets! Een review lijkt me leuk, kunnen we inspiratie uit opdoen haha.

 6. Maaike says :

  Leuk en zoals je weet doe ik ook mee. Ik heb ook die film gezien vandeweek & ben ook al aardig opweg. Ik ga ook reviews schrijven over een aantal films, 3 per artikel ofzo, is leuk ! :)

 7. annouska says :

  Oeh leuk dat je meedoet met movie challenge 12. Zelf doe ik ook weer mee; http://www.rainbowjunk.nl/movie12/ Het derde jaar inmiddels alweer en het blijft leuk om te doen.

  Een review is op zijn tijd wel leuk over films, hopelijk dan wel net over een paar die ik nog niet gezien heb haha.. :D

 8. Jiildou says :

  Haha the Wedding Planner is inderdaad wel erg bijzonder afgelopen, maar ik vind hem toch wel errug leuk! Gewoon omdat hij ook zo voorspelbaar is natuurlijk. The Devil Wears Prada is een echt feelgood movie die gewoon hilarisch is!

 9. Sylvia Kuijsten says :

  Ik doe ook mee aan de Movie Challenge, al heb ik de grens gelegd bij 100 films ;) En de Wedding Planner mag dan wel een Z-film zijn, hij blijft stiekem toch wel errug leuk ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: