Update Beyoncé: plagiaat & nepzwanger & zwangerschapskleding?

Beyoncé is de laatste tijd veel in het nieuws. De zwangere zangeres zou plagiaat hebben gepleegd in haar nieuwe videoclip ‘Countdown’. Ook kwam ze in het nieuws met het gerucht dat ze helemaal niet zwanger is. Dit zei men na aanleiding van een talkshow waar Beyoncé in te zien was. B. is ook druk bezig met het ontwerpen van een zwangerschapskledinglijn. Benieuwd naar de reactie van Beyoncé op de geruchten? Lees dan gauw verder!

Na aanleiding van foto fragmenten uit een video zeiden journalisten en fans dat ze helemaal niet zwanger is. Haar jurk maakt een rare plooi als ze gaat zitten. Dit is wel goed te zien op bovenstaande foto. Er werd gespeculeerd dat B. en J. een draagmoeder hebben ingeschakeld. De woordvoerder van Beyoncé heeft al gereageerd op de nep-baby geruchten:  “Dom, belachelijk en niet waar”, zo luidt haar reactie aan People.com. De baby wordt dus gewoon verwacht in februari!

Laatst schreef ik over de nieuwe videoclip ‘Countdown’ en over de danspasjes die wel heel erg leken op de choreografie die het Belgische dansgezelschap gebruikte voor hun voorstelling ‘Rosas danst Rosas’. Ook hier heeft Beyoncé op gereageerd: “Het is duidelijk dat het ballet ‘Rosas danst Rosas’ een van de vele referenties is in de clip”, zegt Beyoncé in het persbericht. Ze voegt toe dat ze in de clip ook eer betoont aan de film ‘Funny Face’ met Audrey Hepburn. “Mijn voornaamste inspiratiebronnen waren de jaren zestig en zeventig, Brigitte Bardot, Andy Warhol, Twiggy en Diana Ross.”
Beyoncé denkt dat de choreograaf van ‘Rosas danst Rosas’ Anne Teresa de Keersmaeker reclame is, omdat de video nu al meer dan twee miljoen keer is bekeken.

Beyoncé zit niet stil tijdens haar zwangerschap. Ze is momenteel bezig met een zwangerschapskledinglijn die gaat verschijnen onder het label House of Deréon.

Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe zwangerschapskleding van Beyoncé, en jij?

Liefs van Tedje

 

Advertenties

Tags: ,

5 responses to “Update Beyoncé: plagiaat & nepzwanger & zwangerschapskleding?”

 1. salwavandergaag says :

  Hmm.. Ik hoop echt dat ze toch wel echt zwanger is en niet liegt, vind haar net zo leuk en dat zou ik jammer vinden. Al moet ik zeggen dat ze nog wel helemaal los ging toen ze al zwanger was en dat inderdaad wel bedenkelijk is..

 2. beautyforgirls says :

  Ik ben ook zo benieuwd naar de kleding.
  Liefs, xxx

 3. fashionforyouandme says :

  oh ik vind t zo leuk voor bee dat ze zwanger is! ik geloof niet dat ze liegt hoor..
  wel een leuk artikel en benieuwd naar de kleding!:D

Trackbacks / Pingbacks

 1. Nieuwe videoclip Beyoncé: Love on Top « teddlicious - 18 oktober 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: