Pretty Little Liars

Ik schreef al eerder over één van mijn favorite series: Pretty Little Liars.

Pretty Little Liars is een serie die gaat over 4 prachtige meiden met een geweldig gevoel voor fashion & style. De serie is gebaseerd op de gelijknamige serie geschreven door Sara Shepard. PLL volgt de vier meiden Hanna, Spencer, Aria en Emily na de verdwijning van hun beste vriendin Alison. Na de verdwijning valt de vriendengroep uit elkaar. De meiden worden weer bij elkaar gebracht door ene A, die constant berichtjes stuurt naar de vriendinnen. Zou dit Alison zijn?

Inmiddels is PLL al begonnen met hun tweede seizoen, die momenteel even een break heeft. Op 19 oktober hervat de serie zich weer met een spannende Halloween aflevering.

De personages 

Hanna neemt Alisons belangrijke plaats in na haar verdwijning. Hanna was voorheen aan de dikke kant, maar na Alisons verdwijning wordt ze slank en bloedmooi. Na een tijdje vindt Hanna populariteit stukken minder belangrijk.

Aria is de dochter van Ella en Byron. Ze weet dat haar vader Byron een affaire heeft, maar ze verzwijgt dat voor haar moeder. Uiteindelijk komt haar moeder er toch achter. Van affaires weet Aria wel meer, ze heeft er namelijk een met haar Engelse docent….

Spencer komt uit een rijke familie en speelt dan ook vaak tennis en hockey. Haar zus Melissa heeft zich verloofd en daar kan Spencer niet helemaal mee omgaan. Spencers ouders, vooral haar vader, verwachten veel van Spencer.

Emily is het meest sportief van de vier, ze zwemt namelijk fanatiek. Na veel verwarring in relaties komt Emily erachter dat ze lesbisch is.

En last but not least, Alison, het vermiste meisje. Zij was de leader van de groep voordat ze verdween. Haar lichaam werd dood gevonden, maar de 4 andere meiden waren ervan overtuigd dat ze berichten kregen van Alison onder schuilnaam A. Wie is dan wel A. als Alison het niet is?

Liefs van Tedje

Advertenties

Tags:

3 responses to “Pretty Little Liars”

  1. Mariel says :

    Lijkt me leuke serie!

  2. arianenn says :

    PLL :DDDDDDD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: